Vatsa ja suolisto

Hevonen laitumella, vatsa ja suolisto-kategoriakuva

Vatsa ja suolisto

Vatsan ja suoliston toiminta on suoraan yhteydessä hevosen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Terve suolisto mahdollistaa ravintoaineiden hyvän imeytymisen ja auttaa hevosta suorituskyvyn ylläpidossa. Hevosen vatsan ja suoliston hyvinvoinnista on tärkeä pitää huolta, sillä häiriöt vatsan ja suoliston toiminnassa heikentävät hevosen vastustuskykyä ja yleistä vireystilaa.

Ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti ja hevonen säilyttää suorituskykynsä, kun suolisto on terve
Vatsa on se hevosen moottori, jota ilman mistään ei tule mitään. Maha ja suolisto pitää pysyä kunnossa myös ravien tai suorituksen jälkeen jatkuvuutta ajatellen. Aikaisemmin yhdellä hevosella oli vatsa usein kuralla ja lanta haisi todella pahalta. Käytin kaksi viikkoa Vizyme-täydennysrehua ja lannan laatu parani merkittävästi. Normaalisti niin rauhalliselle hevoselle tuli myös merkittävästi lisää virtaa käytön jälkeen. Kiva asia huomata, että hevosen koko olemus muuttui merkittävästi iloisemmaksi. Hyvä tuote!
Ilkka Korpi, ravivalmentaja, ohjastaja
Olen käyttänyt Hoofin Vizymeä varsinkin, kun on ollut ongelmia vatsan kanssa tai ennen kuljetuksia. On ollut kiva huomata, että hevoset eivät ole stressaantuneet sen jälkeen lainkaan. Calphovit lisärehua on annettu erityisesti varsoille – hyvin on maistunut eikä tarvitse ruokkia niin paljoa kuin monia muita pitäisi.
Ilona Mäkinen, ravivalmentaja ja hevosen hoitaja
Nämä Hoofin mahatuotteet Vizyme ja Calphovit ovat kyllä hyviä! Maha ja suolisto tulee kyllä pitää kunnossa, eikä ne tarvitse suuria määriä täydennysrehua toimiakseen – kunhan vain tuote on oikea.
Suosittelen kyllä Hoofia!
Pekka Korpi, ravivalmentaja, ohjastaja
Kategoriassa ei tuotteita

Kysy lisää ja pysy yhteydessä.

Autamme mielellämme tuotteiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Jätä myös osoitteesi saadaksesi kulissien taakse pääsyyn kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä