Premium Nutrition

Makes Superior Horses

Nina Pettersson-Perklén

"Hevosten kuljetuksien yhteydessä ei myöskään esiinny ongelmia – rauhallisesti hevoset matkustaa."

 

Team Salmela
Team Salmela

Olemme ruokkineet Petri Salmelan talleissa hevosille Hoofin hevosravinteita jo 2021 vuoden lopusta alkaen. Hevoset juovat ja jaksavat hyvin sekä palautuvat nopeasti treenistä. Hevoset ovat muutenkin hyvin treenattuja ihan varsasta saakka.

Heinälaatu, treeni ja hevoset ovat erilaisia Tukholmassa sekä Bodenissa jonka vuoksi myös ruokinta eroaa meidän tallien välillä. Hevosten suolistovaivat ovat kyllä loppuneet Hoofin aloituksen jälkeen. Jossain vaiheessa oli myös löysää välillä, mutta sekin saatiin ruokinnalla kuriin. Kuljetuksien yhteydessä ei myöskään esiinny ongelmia – rauhallisesti hevoset matkustaa.

Tukholmassa ruokimme täysikasvuisille Hoofin Vizymeä 4 kertaa viikkoon; maanantaina, tiistaina sekä torstaina ja perjantaina. Ruokimme myös B-vitamiinipitoista Hoofin Vimelyte elektrolyyttiä aina treenin jälkeen. Sen lisäksi annamme kuuriluontoisesti Hoofilta vitamiinipitoisia ravinteita kuten E-vitamiinia ja seleeniä sekä C-vitamiinia

Vuosi 2022 oli aika samanlainen kuin 2021 tulosten kannalta. Ollaan ihan tyytyväisiä kun tallissa ei ole nyt ollut ihan eliittihevosia huippusuvuista. Talli on ollut 15 parhaan joukossa Ruotsissa vuonna 2022. Suomessa mahtuisimme kärkikaksikkoon. Kotikentät Tukholmassa ja Bodenissa ovat kohtalaisessa kunnossa – ei voi moittia!

Hoofin kaikki toimitukset ovat myös menneet hyvin ja tulevat aina nopeasti ovelle asti.

  ”Voidaan kyllä suositella! - Anne Raatikainen & Petri Salmela”

TUKHOLMA: Anne Raatikainen & Petri Salmela</strong>
TUKHOLMA: Anne Raatikainen & Petri Salmela

 

28kpl täyskasvuisia

yli 3-vuotiaita 2kpl

juuri 2-vuotiaaksi kääntyvää

4 hevosenhoitajaa

Anne Raatikainen & Ulf Ohlsson Bodenissa
Anne Raatikainen & Ulf Ohlsson Bodenissa, Ruotsi

 

Kysy lisää ja pysy yhteydessä.

Autamme mielellämme tuotteiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Jätä myös osoitteesi saadaksesi kulissien taakse pääsyyn kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä