Premium Nutrition

Makes Superior Horses

Nina Pettersson-Perklén

"Kaikki hevoset syövät ja juovat nyt paremmin! Näin ollen hevoset myös palautuvat hyvin kovastakin treenistä.".

Team Salmela
Team Salmela

Olemme ruokkineet Petri Salmelan talleissa Hoofin hevosravinteita jo 2021 vuoden lopusta alkaen. Hevoset juovat ja jaksavat hyvin sekä palautuvat nopeasti treenistä. Hevoset ovat muutenkin hyvin treenattuja ihan varsasta saakka.

Heinälaatu, treeni ja hevoset ovat erilaisia Tukholmassa sekä Bodenissa jonka vuoksi myös ruokinta eroaa meidän tallien välillä. Suolistovaivat ovat kyllä loppuneet Hoofin aloituksen jälkeen. Jossain vaiheessa oli myös löysää välillä, mutta sekin saatiin ruokinnalla kuriin. Kuljetuksien yhteydessä ei myöskään esiinny ongelmia – rauhallisesti hevoset matkustaa.

Tukholmassa ruokimme täysikasvuisille Hoofin Vizymeä 4 kertaa viikkoon; maanantaina, tiistaina sekä torstaina ja perjantaina. Ruokimme myös B-vitamiinipitoista Hoofin Vimelyte elektrolyyttiäaina treenin jälkeen. Sen lisäksi annamme kuuriluontoisesti Hoofilta vitamiinipitoisia ravinteita kuten E-vitamiinia ja seleeniä sekä C-vitamiinia

Vuosi 2022 oli aika samanlainen kuin 2021 tulosten kannalta. Ollaan ihan tyytyväisiä kun tallissa ei ole nyt ollut ihan eliittihevosia huippusuvuista. Talli on ollut 15 parhaan joukossa Ruotsissa vuonna 2022. Suomessa mahtuisimme kärkikaksikkoon. Kotikentät Tukholmassa ja Bodenissa ovat kohtalaisessa kunnossa – ei voi moittia!

Hoofin kaikki toimitukset ovat myös menneet hyvin ja tulevat aina nopeasti ovelle asti.

TUKHOLMA: Anne Raatikainen & Petri Salmela</strong>
TUKHOLMA: Anne Raatikainen & Petri Salmela

     28kpl täyskasvuisia

     yli 3-vuotiaita 2kpl

     juuri 2-vuotiaaksi kääntyvää

    4 hevosenhoitajaa

 

  ”Voidaan kyllä suositella!”

    Anne Raatikainen & Petri Salmela

 

                                                                                                                                                                                                                    Anne Raatikainen & Ulf Ohlsson Bodenissa, Ruotsi

BODEN

Aloitimme ruokkimaan Hoofin ravinteilla 2021 vuoden lopussa. Heti alkuun yllätyimme, että tallin jokainen hevonen oikeasti rakasti Hoofin ravinteiden makuja. Hevoset oikein nuolevat kupin aina tyhjäksi! Aiemmin tallista on aina löytynyt hevosia jotka eivät ole pitäneet jostain muista lisäravinteista.

Kaikki hevoset siis syövät ja juovat nyt paremmin! Näin ollen hevoset myös palautuvat hyvin kovastakin treenistä. Ennen Hoofia kun osa hevosista ei syönyt kaikkea toivottua eivät ne myöskään palautuneet yhtä nopeasti.

Hevoset myös matkustavat nykyään paremmin. Ruokimme hevosille aiemmin erilaisia pastoja ja muita lisiä vatsalle, nyt kaikki ne on voinut jättää pois ­– annamme vain Hoofin Calphovit-ravinnetta vatsalle. Bodenin kotirata on vain 2km päässä, mutta seuraavaan ravirataan on jo 130km matkaa, joten on tärkeää että hevoset eivät stressaa ennen raveja ja vatsat pysyvät kunnossa. Nyt huomasimme että osan hevosten PH-arvot olivat hieman laskeneet. Syy selvisi nopeasti kun Calphovit oli loppunut tallista – tilasimme lisää!

Meidän hevosten karva ja iho näyttävät myös hyvältä.

Aiemmin ruokimme Hoofilta 4 kertaa viikossa Calphovit-ravinnetta kasvuun, luustolle ja vatsalle sekä Vimix Plus-monivitamiinia sekä Hoofin elektrolyyttejä ja Biotiinia kuureina. Calphovit on edelleen ruokinnan pohjana 3-4 kertaa viikossa, mutta annamme myös All Vit in One-ravinnetta. Tässä on mukana kaiken muun lisäksi myös ravinteet kavioille ja karvalle, joten pääsemme hieman helpommalla kuin aiemmin. Heinää hevoset saavat syödä niin paljon kuin haluavat. Märkä ruoka annetaan 5 kertaa viikossa.

     BODEN:Elisabeth Mannberg & Petri Salmela

     noin 50 hevosta

    16kpl 2-vuotiaita

    34kpl yli 3-vuotiaita

    5 hevosenhoitajaa                                                                                                                                                                                                                                               

 ”Olemme suositelleet Hoofia myös muille"  -  Petri Salmela & Elisabeth Manberg

                                                                                                                                    Team Salmela

 

Kysy lisää ja pysy yhteydessä.

Autamme mielellämme tuotteiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Jätä myös osoitteesi saadaksesi kulissien taakse pääsyyn kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä