Premium Nutrition

Makes Superior Horses

Esa Kaikumaa

Olemme ruokkineet Hoofin rehuja 2 vuotiaalle tulevalle ravurille. Koelähtöjä tehty ja on suoritettu helposti. Me treenataan 2 krt viikossa tällä hetkellä, hiljaisia hiittejä ja ravin opettelua

Hoofin ravinteet ovat olleet käytössä jo hetken aikaa ja kyllä karva kiiltää, eli tyytyväisiä ollaan! Riccitelli:lle annetaan viikoittain Hoofin Calphovit maharavinnetta 3-4 kertaa viikkoon lusikallinen. Tämä on koettu hyväksi ja suolisto-ongelmia ei ole ollut. Riccitelli on pysynyt hyvässä kunnossa ja jaksaa hyvin!

Useampi ravipuolen kärkivalmentaja suositteli meille Hoofin E-Boostereita erityisesti palautumisen ja kasvun tueksi mm. maitohapon poistoon. Eikä suotta, boostereita tulisi löytyä jokaisen hevosomistajan kaapista tehostamaan esimerkiksi toipilaan palautumista. Muita rehulisiä ollaan ruokittu Hoofin vitamiineja ja muita elektrolyyttejä vuodenajan ja tarpeen mukaan.

Erinomaista, että tuotteet täytti odotukset. Ne kestää pitkään eikä uusia tarvi niin tiheään tahtiin hankkia kun on pienet syöttömäärät. Kyllä kulta on kultaa ja pelti on peltiä; jatkamme ehdottomasti Hoofin käyttöä.

 ”Voidaan lämpimästi suositella muillekin!

Esa Kaikumaa & Riccitelli
Esa Kaikumaa & Riccitelli:n osaomistaja

Kysy lisää ja pysy yhteydessä.

Autamme mielellämme tuotteiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Jätä myös osoitteesi saadaksesi kulissien taakse pääsyyn kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä