E-vitamiini hevoselle

vime-e-se
32,90 €

Kesto ~2,5 kuukautta. Parasta ennen 2025

Kaikille hevosille soveltuva Vime E + SE koostuu tärkeistä antioksidanteista, jotka tukevat hevosen lihaksiston toimintaa, terveyttä ja palautumista.
Tuote ennaltaehkäisee E-vitamiinin ja seleenin puutostiloja, jotka ilmenevät esimerkiksi lihasten kunnon ja ruokahalun heikentymisenä.

Erityisesti pohjoismaissa maaperän seleenipitoisuus on vähäisempi kuin muualla maailmassa. Tämä altistaa seleenin puutostilalle ja sen aiheuttamille ongelmille.

E-vitamiini on vitamiineista tärkein, sillä hevonen ei pysty varastoimaan sitä kovinkaan hyvin. E-vitamiini toimii elimistössä luonnollisena antioksidanttina ylläpitäen hevosen vastustuskykyä rasitustiloissa. E-vitamiinin tarve on keskimääräistä suurempi varsoilla, siitostammoilla ja urheiluhevosilla. E-vitamiinin lisääminen hevosen ruokavalioon on hyvin suositeltavaa erityisesti sisäruokintakaudella.

  • E-vitamiini ja seleeni ovat erityisen tärkeitä tiineille, imettäville, kasvaville sekä urheiluhevosille
  • suojaa ja ylläpitää solukalvojen eheyttä
  • tukee harjoittelusta ja kilpailusta palautumista
  • monien Vime E + SE:n käytäjien hevosten lihasjäykkyys on vähentynyt
  • tukee hevosen vastustuskykyä

Vime E+SE-kuvakkeet

Vitamiinitper kg

  • E-vitamiini5 000IU

Hivenaineet

  • Seleeni46mg

Käyttöohjeet

Täysikasvuiset (400–500 kg):10–20 g / vrk

Nuoret kasvavat varsat:5–10 g / vrk

Tuote sisältää 15 gramman annoslusikan

Hoofin E-vitamiinia on annettu yhdelle hevoselle, kun sillä tulee vähän lihaskramppeja. Se kävelee välillä pientä askelta etujaloilla. Sillä on jotenkin hieman heikko hauislihas. Nyt on ollut selkeästi parempi.

Valmentaja Mika Haapakangas, Ruotsi

Käyttäjämme ovat pitäneet myös näistä tuotteista

Kysy lisää ja pysy yhteydessä.

Autamme mielellämme tuotteiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Jätä myös osoitteesi saadaksesi kulissien taakse pääsyyn kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä