Premium Nutrition

Makes Superior Horses

Elisabeth Mannberg & Petri Salmela

"Kaikki hevoset syövät ja juovat nyt paremmin! Näin ollen hevoset myös palautuvat hyvin kovastakin treenistä."

TEAM SALMELA, BODEN
TEAM SALMELA, BODEN

Aloitimme ruokkimaan Hoofin ravinteilla 2021 vuoden lopussa. Heti alkuun yllätyimme, että tallin jokainen hevonen oikeasti rakasti Hoofin ravinteiden makuja. Hevoset oikein nuolevat kupin aina tyhjäksi! Aiemmin tallista on aina löytynyt hevosia jotka eivät ole pitäneet jostain muista lisäravinteista.

Kaikki hevoset siis syövät ja juovat nyt paremmin! Näin ollen hevoset myös palautuvat hyvin kovastakin treenistä. Ennen Hoofia kun osa hevosista ei syönyt kaikkea toivottua eivät ne myöskään palautuneet yhtä nopeasti.

Hevoset myös matkustavat nykyään paremmin. Ruokimme hevosille aiemmin erilaisia pastoja ja muita lisiä vatsalle, nyt kaikki ne on voinut jättää pois ­– annamme vain Hoofin Calphovit-ravinnetta vatsalle. Bodenin kotirata on vain 2km päässä, mutta seuraavaan ravirataan on jo 130km matkaa, joten on tärkeää että hevoset eivät stressaa ennen raveja ja vatsat pysyvät kunnossa. Nyt huomasimme että osan hevosten PH-arvot olivat hieman laskeneet. Syy selvisi nopeasti kun Calphovit oli loppunut tallista – tilasimme lisää!

Meidän hevosten karva ja iho näyttävät myös hyvältä.

Aiemmin ruokimme Hoofilta 4 kertaa viikossa Calphovit-ravinnetta kasvuun, luustolle ja vatsalle sekä Vimix Plus-monivitamiinia sekä Hoofin elektrolyyttejä ja Biotiinia- kuureina. Calphovit on edelleen ruokinnan pohjana 3-4 kertaa viikossa, mutta annamme myös All Vit in One-ravinnetta. Tässä on mukana kaiken muun lisäksi myös 

ravinteet kavioille ja karvalle, joten pääsemme hieman helpommalla kuin aiemmin. Heinää hevoset saavat syödä niin paljon kuin haluavat. Märkä ruoka annetaan 5 kertaa viikossa.

BODEN; Elisabeth Mannberg & Petri Salmela

noin 50 hevosta

16kpl 2-vuotiaita

34kpl yli 3-vuotiaita

5 hevosenhoitajaa

 

 ”Olemme suositelleet Hoofia myös muille"

Petri Salmela & Elisabeth Mannberg
Petri Salmela & Elisabeth Mannberg

                                                           

Kysy lisää ja pysy yhteydessä.

Autamme mielellämme tuotteiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä. Jätä myös osoitteesi saadaksesi kulissien taakse pääsyyn kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä